Ik ben gek op taal en verhalen. Daarom heb ik Literatuurwetenschap gestudeerd, met als specialisatie moderne Engelstalige literatuur. Al tijdens mijn studie ontdekte ik dat ik energie krijg van het puzzelen met teksten. Redigeren vond ik dan ook het leukste tijdens mijn redactiestages.

Na mijn afstuderen ben ik het redactiewerk nooit uit het oog verloren. Ik heb allerlei teksten geschreven en geredigeerd: scripties, beleidsadviezen, webteksten (o.a. voor Gemeente Rotterdam, een gemeentelijke adviesraad en een uitzendbedrijf), interviewtranscripties en informatieboekjes (bijv. voor Stichting Bevordering Maatschappelijke Participatie). En vrienden en kennissen kunnen altijd bij me terecht met sollicitatiebrieven :)

Bij Nota Bene ben ik verantwoordelijk voor het schrijven en redigeren van web- en blogteksten, nieuwsbrieven, persberichten, klantverhalen en nog veel meer. Echt heerlijk dat ik me voor mijn werk kan bezighouden met mijn hobby, en dan ook nog met zulke diverse teksten en onderwerpen!

In mijn vrije tijd haal ik ook graag foutjes uit teksten, vaak per ongeluk, bijvoorbeeld bij menukaarten en reclameborden. Verder bezoek ik graag musea, filmhuizen, gezellige koffiezaakjes, inspirerende boetieks en mijn lieve nichtjes.

Marjolijn Ippel
Is gek op taal en verhalen, houdt zich graag bezig met taalfoutjes en is bij Nota Bene verantwoordelijk voor het schrijven en redigeren van allerlei teksten.
Hi, we horen graag van je!

tot snel!

Start typing and press Enter to search